Här får du träffa mina underbara vinthundar som är fyra till antalet:

 

  2009ToppenAshrah

ASHRAH (C.I.B. Nord UCh, LV CH, EE CH, NO UCh, DK V-09, NO V-09, SE V-09, SE V-10, LV,  W-11, VV-14  Moylay El-Mehdi Al Ashrah) är min vackra, busiga sloughi pojke som är äldst med sina 10 år.

  

 

championatNeo

                                       "NEO"

C.I.B.P.  C.I.B.  Nord UCh, NO UCh, LV CH, LV W-11, Int LCCh, Nord LCCh, DK LCCh, EE LCCh  Hot Isle Arsenio är min härliga och mycket sociala galgo español pojke som fyllde 10 år i augusti.

 

 

camilla FritzLiten

  CHICORY (SE UCh, DK UCh, SE LCCh, NO LCCh  Alphaville's Scene Stealer) är min vackra, lite speciella  afghan pojke som fyller 7 år i september. Foto: Camilla Fritz

 

 

 Jonny Bjorklund

GULLIT (Mandinah Kismet) är minstingen och en mycket glad och sprallig afghanpojke. Dessutom social och till råga på allt en mycket stilig afghanpojke. Gullit blir 2 år i mars 2017. Foto: Jonny Björklund

 

Släphare träning i Jordbro är en aktivitet som alla fyra pojkarna älskar så dit åker när vi har möjlighet. Likaså rundbara i Västerås är mycket omtyckt och naturligtvis även Lure Coursing när tillfälle ges. Här väntar vi på att Gullit ska bli tillräckligt gammal för licens (han har redan två avklarade licenslopp).

Andra aktiviteter som vi har provat på är agility som verkligen uppskattas, speciellt av Chiroy, Gullit och Neo!

 

 

 

 

 

 

l.
Därmed kan du börja göra hemsidan personlig genom att fylla den med eget innehåll.

  • För att redigera ett objekt eller ett inlägg håller du muspekaren över den aktuella texten och klickar sedan på pennan som dyker upp.
  • För att ändra inställningarna för ett objekt, som att t ex ändra rubriken för ett objekt, för du muspekaren över det aktuella objektet och klickar sedan på kugghjulet som dyker upp.
  • För att flytta ett objekt håller du muspekaren över det aktuella objektet, klickar på förflyttningsikonen och håller in den samtidigt som du drar den till önskat läge på sidan.
  • För att radera ett objekt håller du muspekaren över det aktuella objektet och klickar sedan på den röda ikonen som dyker upp.
  • För att få in nya objekt på sidan klickar du på "Lägg till nytt objekt" längst ner på aktuell sida. Sedan kan du dra och släppa för att förflytta objektet till en ny plats på sidan när du önskar det.

Om du har några frågor eller funderingar eller om du behöver hjälp med något som rör hemsidan, är du välkommen att kontakta oss genom att skicka din fråga till oss via e-post.
Lycka till med din nya hemsida och hjärtligt välkommen som kund till oss.

Tips till hemsidan

Eftersom detta är en del av din startsida bör dokumentet innehålla en introduktion till din hemsida eller en presentation av det som din hemsida handlar om. Det kan vara en beskrivning av dig, din verksamhet, dina husdjur eller ett projekt med syfte och mål.
Se därför till att besökaren direkt förstår vad din sida handlar om och vad de kommer att få ta del av om de stannar kvar.

Om startsidan

Innehållet på din startsida ska en ge föraning om eller ett smakprov på vad som finns på hemsidan.
Vi har lagt upp startsidan på så sätt att det ska vara enkelt för dig att kunna informera dina besökare om det som är viktigt på hemsidan. Det kan vara information om dig och dina intressen, dina produkter, tjänster eller dina mål som sedan presenteras närmare på de andra sidorna på din hemsida.

Se startsidan på din hemsida som ett skyltfönster där du försöker fånga dina besökares uppmärksamhet genom att visa dem en del av det som du har att erbjuda på hemsidan.
Det gör du genom att lägga in exempel på aktuella produkter, tjänster, kampanjer, rabatter, nyheter m.m. Kort sagt, om du har något viktigt att visa eller skriva, ska du göra det här och länka gärna sen till den sidan för mer information.

Dagens datum

fredag
10
april
Långfredagen
Ingvar, Ingvor

2020
Vecka 15

Fotoalbum

Besökare idag: 0 | Denna månad: 1 | Totalt: 327